2013-04-04 14:28Bloggpost

Pressinbjudan: Hur (o)säkert är ditt Örebro?

null

Bränder och skadegörelse, inbrott och stölder – det drabbar tusentals företag och privatpersoner varje år i Sverige. Men hur ser det ut i Örebro-regionen? Och vad kan man göra för att skydda sig bättre?

Detta är något som kommer att diskuteras på ett seminarium om trender och förändringar på säkerhetsmarknaden som Stanley Security Solutions arrangerar. Stefan Toll från Polisen i Örebro, Mattias Heimdahl från Nerikes Brandkår och Annika Roupé som är vice vd på Stanley Security Solutions finns på plats för att tala om brotts- och säkerhetstrender och hur dessa påverkar säkerhetsarbetet.

En rad säkerhetsexperter kommer också att medverka för att senare under dagen tala om bland annat riskhantering, brandskydd och bildövervakning.

Se hela programmet här: https://stanley.eplanner.se/orebro_april

Tid: torsdag den 11 april klockan 09.30–11.30

Plats: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, Örebro.

Kaffe serveras från kl 09.00.

Välkommen!

För mer information och anmälan kontakta:
Petra Skaffloth, PR och informationsansvarig Stanley Security Solutions.

Telefon: 010-4588271
E-post: petra.skaffloth@niscayah.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.

Kontaktpersoner

Niclas Gustafsson
Försäljnings- och marknadsdirektör
Niclas Gustafsson