2015-02-23 11:38Bloggpost

Agenda: Branddagarna 12-13 mars i Göteborg

null

STANLEY Security arrangerar årligen brandskyddsevenemanget Branddagarna. I år äger kunskapsdagarna rum 12-13 mars i Göteborg och vi möter bland andra räddningsledaren för Västmanlandsbranden, riskkonsulten från försäkringsbolaget, experten på branddynamik och brandsäkra möbler samt värmekameraföretaget. Se agendan nedanför.

Plats: Hotel 11 i Göteborg.

Tid: torsdag 12 mars kl 10-17 samt fredag 13 mars kl 8.30-13.30

ANMÄLAN till petra.skaffloth@sbdinc.com Anmälan senast 11 mars kl 12. Fika inkluderat. Boende och övriga måltider bekostas av deltagaren själv.

Torsdag 12/3:

Kl 10.00: Karl Hedvall, riskkonsult på försäkringsbolaget Aon föreläser om hur arbetet med att försäkra verksamheter går till, vad försäkringsbolaget trycker extra hårt på och vad man som företagskund kan göra för att förebygga och minska sina försäkringspremier.

Kl. 11.00: entreprenören Magnus Helgesson som talar om att hur han byggt upp sin verksamhet, och med koppling till att ”ta tag i saken” likt en entreprenör gällande din verksamhets säkerhets- och brandskydd.

Kl 14.00: Oskar Ekberg, brandingenjör från Proak föreläser om Risk Management; vad du bör tänka på och vilken hjälp finns att få i arbetet med att få struktur på säkerhetsarbetet vad gäller strategi, prioritering och målbild.

15.15 Lars-Göran Uddholm berättar om arbetet som räddningsledare vid storbranden i Västmanland.

17.00 och framåt presentation av Stanley CHECK och Krisapp.

Fredag 13/3:

Kl 08.30 Mikael Borbély från Core Pixel håller föredrag om värmekameror.

Kl 09.20 Ida Larsson från SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut pratar om brandsäkra möbler.

Kl. 10.10 Johannes Näslund från Proak AB kör ett nyhetslöp med ett antal nyheter gällande bland annat regelverk för brandskydd.

Kl. 11.00 Föreläsaren och retorikproffset Kjell Dahlin pratar om kommunikation som är en viktig komponent i säkerhetsarbetet.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.

Kontaktpersoner

Niclas Gustafsson
Försäljnings- och marknadsdirektör
Niclas Gustafsson